X

U heeft nog geen producten in uw shoppingbag

Disclaimer en Privacy

Van Gils Fashion B.V. biedt via de winkels en websites diensten en producten aan, waarbij jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt, ook wel persoonsgegevens genoemd. Persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd, waarbij we ons houden aan de eisen uit de privacywetgeving (AVG).

 

WELKE PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN WE?

Bij het gebruik van onze diensten en websites laat je bepaalde gegevens achter. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Hieronder vind je het overzicht van gegevens die je aan ons kunt verstrekken.  Bijvoorbeeld als je een online bestelling doet, een aankoop of retour in de winkel, je inschrijft voor onze nieuwsbrief, je aanmeldt als loyalty member of als je solliciteert naar een functie bij Van Gils Fashion B.V.:

  • Voor- en achternaam;
  • Geboortedatum en -plaats;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Betaalgegevens;
  • Aankoopgeschiedenis;
  • Overige persoonsgegevens welke je actief aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door een loyalty account aan te maken, jouw CV achter te laten als je solliciteert, en overige gegevens die je aan ons doorgeeft in correspondentie (zowel mondeling als schriftelijk).

Daarnaast  worden er ook automatisch gegevens verzameld als je onze winkel of websites bezoekt (afhankelijk van de cookie-instellingen):

  • Locatiegegevens op de website(s);
  • Activiteiten op de website(s);
  • (Tijdelijk) IP-adres en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst;
  • Internetbrowser en apparaat type.

Wij gebruiken cookies voor:

  • Google Analytics (cookie vervalt na 24 maanden);
  • Google Adwords Conversion Tracking (cookie vervalt na 30 dagen);
  • Google Adwords Remarketing (cookie vervalt na 30 dagen);
  • Facebook Pixel (cookie vervalt na 28 dagen);
  • Hotjar (cookie vervalt na 1 jaar);
  • Bing Ads Tracking (cookie vervalt na 30 dagen);
  • Remarketing Criteo Pixel (cookie vervalt na 30 dagen);
  • Zanox (cookie vervalt na 30 dagen).

 

WAT IS DE GRONDSLAG EN MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE JOUW PERSOONSGEGEVENS?

Volgens de privacywetgeving mogen we jouw gegevens alleen gebruiken als er een juridische grondslag is. Wij verwerken je persoonsgegevens als je hier toestemming voor hebt gegeven, op basis van uitvoering van de overeenkomst, gerechtvaardigd belang of het voldoen aan een wettelijke verplichting ten behoeve van de onderstaande doeleinden:

  • Versturen van de bestelling, verwerken van de betaling en communicatie over de bestelling;
  • Regelen van een persoonlijke omgeving (dashboard) op de website(s) van Van Gils Fashion B.V. in geval van een loyalty membership;
  • Voorkomen en bestrijden van fraude;
  • Identificatie;
  • Beveiliging;
  • Promotionele acties;
  • Social media;
  • Persoonlijk advies;
  • Contact met onze klantenservice;
  • Nieuwsbrief en e-mail;
  • Sollicitaties;
  • Reviews en klanttevredenheidsonderzoek;
  • Teneinde te voldoen aan wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld fiscale wetgeving;
  • Analyseren van jouw activiteiten op de website van Van Gils Fashion B.V. om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren;
  • Direct-marketing;
  • Analyses ten behoeve van statistische en wetenschappelijke doeleinden;
  • Vastleggen van bewijs.

Indien Van Gils Fashion B.V. voor deze doeleinden of andere doeleinden jouw persoonsgegevens verwerkt op grond van toestemming dan kun je deze toestemming op ieder moment en zonder opgaaf van redenen weer intrekken.

 

HOE LANG BEWAREN WE JOUW PERSOONSGEGEVENS?

Wij bewaren en gebruiken jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijderen we alle persoonlijke data die we van je hebben of wij anonimiseren deze, omdat we bepaalde data nodig hebben voor interne analyses en rapportages. Uitgezonderd zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dat verplicht.

 

DELEN WE JOUW PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN?

Van Gils Fashion B.V. deelt jouw persoonsgegevens met andere (derde) partijen als je hier uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven, of als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst of op grond van wettelijke verplichtingen. De partijen die van ons toegang krijgen tot jouw gegevens, mogen ofwel deze gegevens alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Van Gils Fashion B.V. ofwel voor eigen doeleinden indien zij daar een grondslag voor hebben, in welk geval zij zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken en beschermen van jouw gegevens.  Om je privacy te garanderen sluiten wij verwerkersovereenkomsten af met partijen die jouw persoonsgegevens in opdracht van Van Gils Fashion B.V. verwerken. Naast strenge beveiligingsmaatregelen worden jouw gegevens bijna altijd binnen de Europese Unie (EU) opgeslagen. In het uitzonderlijke geval dat gegevens worden doorgegeven naar landen buiten de EU, dan zorgen we ervoor dat jouw privacy op een passende manier beschermd blijft. Van Gils Fashion B.V. blijft desondanks volledig verantwoordelijk voor deze verwerkingen en zal dan ook alle redelijke administratieve, technische en fysieke maatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, onbedoeld verlies of wijziging daarvan.

Op de website(s) van Van Gils Fashion B.V. worden ook cookies geplaatst door derden, bijvoorbeeld adverteerders en/of social media bedrijven.

 

CONTACT (RECHT OP INZAGE EN CORRECTIE VAN PERSOONSGEVENS)

Wil je inzage krijgen in jouw persoonsgegevens, of wil je gegevens wijzigen of verwijderen, dan kun je ons bereiken op onderstaand adres. Uitschrijven voor de nieuwsbrief, of je e-mailvoorkeuren aanpassen, kun je eenvoudig zelf doen in jouw loyalty account of via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

Per mail:
privacy@vangils.eu

Per post:
Van Gils Fashion B.V.
t.a.v. Privacy Team
Postbus 5699
4801 EB, Breda

Indien je van mening bent dat Van Gils Fashion B.V. jouw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van Van Gils Fashion B.V. op jouw verzoek van inzage, dan heb je het recht hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens of naar de rechter te gaan. Meer informatie hierover vind je op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

X