Register now to receive

As Van Gils Exclusive member, you earn 50 points on every Euro that you spend in our webshop and stores. Every time you reach 12500 pionts, you earn a €12,50 coupon which you can use in our webshop and stores.

 

Sign up

 

If you only want to receive the newsletter, please sign up below.

10000 points
& start saving 5% on every purchase

Terms and conditions

When you sign up as Van Gils Exclusive member, you agree to the terms and conditions that apply to the loyalty program, you'll find it here.

 

 

 

X

You do not have any products in your shoppingbag

Trotseer de regen met een Van Gils wetsuit

Hoe cool zijn onze innovatieve pakken: de Van Gils wetsuits? Een pak dat eruit ziet als elk ander pak zoals je die van ons gewend bent. Maar met een waterafstotend effect. Laat de regenjassen, paraplu’s en poncho’s maar thuis. Want met de Van Gils wetsuit trotseer je iedere regenbui als je naar je werk gaat. 

Droog op kantoor aankomen in je pak is in Nederland soms een uitdaging. Zelfs als je denkt dat het hoogzomer is, valt de regen met bakken naar beneden. Iets waar jouw ‘gewone’ pak niet echt op zit te wachten.

Bij Van Gils zitten we niet stil en hebben we de Van Gils wetsuit bedacht. Een pak dat eruit ziet als een gewoon pak, van 100% wol, maar met een unieke eigenschap. Door een speciale behandeling is het pak waterafstotend, terwijl de wol voor een ademende werking zorgt. Hierdoor kun je het wetsuit zowel in de zomer als in de winter dragen. Handig toch?

Ook over de look hebben we nagedacht. Zo zie je er met de Van Gils wetsuit super stijlvol uit. We gebruiken alleen hoogwaardige stoffen die voor jou comfortabel aanvoelen. Zo ga je met een relaxed gevoel en zonder nattigheid naar je werk.

Benieuwd geworden naar onze wetsuits?

Check dan snel de verschillende kleuren en designs.

Discover wetsuits 

 

X