Register now to receive

As Van Gils Exclusive member, you earn 50 points on every Euro that you spend in our webshop and stores. Every time you reach 12500 pionts, you earn a €12,50 coupon which you can use in our webshop and stores.

 

Sign up

 

If you only want to receive the newsletter, please sign up below.

10000 points
& start saving 5% on every purchase

Terms and conditions

When you sign up as Van Gils Exclusive member, you agree to the terms and conditions that apply to the loyalty program, you'll find it here.

 

 

 

X

You do not have any products in your shoppingbag

Van Gils steekt NAC in nieuw pak

Sep 07

Van Gils heeft met NAC Breda een overeenstemming bereikt over een nieuw contract voor het seizoen 2017/2018. Van Gils is daarmee opnieuw business partner van NAC en verzorgt ook dit seizoen de outfits van het personeel, de directie, de trainers, spelers en andere afgevaardigden van de club. Dinsdag 11 juli 2017 ondertekenden CEO Harry van der Zee (Van Gils) en Algemeen Directeur Justin Goetzee (NAC) de hernieuwde overeenkomst.

Van Gils is trots op de samenwerking en zal zoals vorige seizoen de leverancier zijn van de kleding van NAC. Dit seizoen zal Van Gils het personeel en de directie in een sportievere / casual outfit steken dan voorgaand seizoen. Zo zullen de de spelers van NAC een sneaker suit uit de kledinglijn Van Gils x DANNIC aangemeten krijgen. Deze nieuwe lijn is opgezet met de bekende Bredase DJ Dannic. 

Goetzee: "De samenwerking met Van Gils was erg prettig afgelopen seizoen, dus wij zijn trots dat zij wederom voor dit partnership met NAC hebben gekozen. Van Gils is een echt A-merk en hun hoofdkantoor is gevestigd in Breda. Dat maakt de verbinding extra sterk. Dit seizoen hebben we de mogelijkheden bekeken om, naast de spelers, ook de andere afgevaardigden van de club een wat meer casual outfit aan te meten. Een wat informelere stijl past wat ons betreft beter bij onze clubcultuur. Daarmee gaan we ook anders gekleed dan gebruikelijk in het betaalde voetbal en daar houden we bij NAC wel van. Mede door de goede en professionele hulp van Van Gils komen we volgend seizoen weer goed voor de dag op wedstrijddagen en andere activiteiten.” 

Van der Zee: “Wij zijn erg blij dat wij de spelers en de staf van NAC ook het komende seizoen weer in een nieuwe Van Gils outfit mogen steken. NAC is een mooi visitekaartje voor ons merk en wij voelen ons als Bredaas bedrijf natuurlijk verbonden met deze fantastische club. De ambitie van de club past goed bij onze ambitie om op het hoogste niveau te presteren. Vanuit eigen kracht heeft NAC het afgelopen seizoen een bijzondere prestatie geleverd en sportieve indruk gemaakt op velen. Met de nieuwe Van Gils outfits zullen de mannen het komende seizoen niet alleen indruk maken op het veld, maar zeker ook daarbuiten.”

 

News

<

Opening: shop-in-shop Bijenkorf Eindhoven

We are proud to announce that our new Van Gils shop-in-shop opened in ‘de Bijenk...Read more

Opening: shop-in-shop Bijenkorf Utrecht

We are proud to announce that our new Van Gils shop-in-shop opened in ‘de Bijenk...Read more

VAN GILS x DANNIC: THE SNEAKER SUIT COLLECTIE

Our new Sneaker Suit Collection is a collaboration between Van Gils and DJ Danni...Read more

>
X